KAIXO LAGUNOK! Asteazkenean Urriak 16ean HHko ikasleak baratzera joan ziren, 2 kalabazin eta piper berdeak jaso zituzten. Ostiralean bildutako uztarekin eskola guztiarentzako merienda bat prestatu genuen. Hemen dezute egin genuen errezeta. OSAGAIAK: Kuiatxoa Arrautzak Piperrak Gatza Olioa Ogia PAUSOAK: 1. Lehenik eta behin eskuak garbitu genituen 2. Kuiatxoa zati txikietan moztu genuen. 3. Arrautzak ontzi batera bota genituen eta nahastu egin genuen. 4. Jarraian piperrak ebaki genituen eta sartaian prejitu genituen. 5. Kuiatxoa sartaian sukaldatu genuen. 6. Ogia moztu genuen. 7. Sukaldatuko kuiatxoa arrautzera bota genuen. 8. Kuiatxoaren eta arrautzaren nahasketa sutara bota genuen eta tortila egin genuen. 9. Eta bukatzeko kuiatxo tortilaren pintxoak egin genituen. ON EGIN!