2020-03-27

Krepak

Krepak


Osagaiak krepak egiteko:
  • 125gramo irin.
  • 250ml esne.
  • 5gramo azukre
  • Mantekilla kutxarikada bat.
  • 2 arrautz
  • 50gramo mantekila
  • Gatz piska bat.


 Osagaiak txokolatearen saltsa egiteko:
  • 75 gramo txokolatea
  • 100ml esnea


Nola egiten da?
Bol haundi batean nahastu irina, esnea, azukrea, gatza eta arraultzak.
Ondoren, mantekilla urtu eta dena ongi nahastu. 
Krepak zartaginan egiten dira borobil forma emanda eta aldez aurretik gurin
pixka batekin igurtziz ez itsasteko.
Saltsa egiteko lehenengo txokolatea urtu eta ondoren esnearekin nahastu. 


ON EGIN
Markel Aburuza


iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina

Beheko karratuan Iruzkina idatzi ondoren, identitate laukitxoan (Izena/URLa) aukeratu eta zure izena jarri. URL hutsik utzi eta (ARGITARATU).