Saltatu eta joan eduki nagusira

Ogia

Hirugarren hiruhileko honetan, Martziano gelakoek, Elikadura eta Osasunaren barruan, OGIA gaia landu dugu. Dakizuenez, Lohitzunen ama, Leire, okina da, eta nola ez, aukera hau ezin genuen galdu eta Amezketara joan ginen Leireren lanbidea ezagutzera baita ogia egitera ere!

 Jarraian egindako bidaiaren bideoa, elkarrizketa eta gelakoen ebaluazioa duzue ikusgai, baita gelakoek egindako lana ere. Gozatu!



Ekainaren 7an abtiu ginen Adunatik Amezketara


Leireri bere lanbideari buruzko hainbat galdera egin genizkion 


Ikusi zein nolako esperientzia bizitu zuten eta zer nolako balorazioa egin zuten! 
 

Bukatzeko, denon artean egindako lantxoa




Iruzkinak

  1. Oso ogi goxoa egin zenuten. Eskerrik asko Leire aukera emateagatik!!!

    ErantzunEzabatu

Argitaratu iruzkina

Beheko karratuan Iruzkina idatzi ondoren, identitate laukitxoan (Izena/URLa) aukeratu eta zure izena jarri. URL hutsik utzi eta (ARGITARATU).

Blog honetako argitalpen ezagunak

KEZKAMUXELAK

GURE PANPINTXO MAITAGARRIAK.

BERRITSU IRRATIA 4. emanaldia

Ugaitz, Eneko, Markel, Aiora, Asier, Peru C., Irati, Denis, Eñaut, Amaia eta Peru Sarasola izan dira 4. irratsaioa prestatu dutenak. Gure artera Miguel Angel Irazabalbeitia gure eskola egin zuen arkitektoa gonbidatu dugu. Elkarrizketaz gain beste hainbat txoko gustagarri ere izan ditugu: Eskolako zipriztinak, diskoen eskaintza, English corner, txisteak eta lehiaketa. Oso polita atera zaigu eta disfrutatu gure Berritsu irratiarekin!!!

BA AL DAKIZU NOLA DEITZEN DIREN?

AURREKO ARRATSALDEAN HONAKO FRUITU HAUEK BILDU GENITUEN; GAZTAINAK ETA INTXAURRAK. JAKINGO AL ZENUKE ESATEN NOLA IZENA DUTEN FRUITU HAUEN KANPOKO AZALEK?   HURRENGO ASTEAN ERANTZUNAK EMANGO DIZKIZUGU.   KAIXO LAGUNOK: AURREKO ASTEAN AGINDU BEZALA, HEMENTXE GAUDE ERANTZUNAK EMATEKO PREST! GAZTAINARENA MORKOTSA DA ETA INTXAURRARENA ZOKOTENA. GOZATU UDAZKENEAN FRUITU GOXO HAUEKIN!