Saltatu eta joan eduki nagusira

Eskolako guztiak sukaldaritza lanetan...

Aste batean ere, lau egunez, tailerrak antolatu genituen, eta ikasle eta irakasleok sukaldaritza lanetan aritu ginen. Nagusienek menuak antolatu, 2 urteko eta LH6. mailako bitarteko ikasleak talde desberdinetan janariak prestatu, eta eguerdietan egindako lan guztiaz gozatzeko aukera izan genuen elkarrekin bazkaltzen. Lan handia egin zen, eta primeran pasa genuen!

SUKALDATZEN from adunaikastetxea1@gmail.com on Vimeo.

Iruzkinak

  1. Zuek bai goi mailako sukaldariak! itxura ederra du prestatu duzuen guztiak. Aupa Adunako sukaldariak!!!

    ErantzunEzabatu
  2. A ze sukaldari itxura Adunako txikiak. Oso ideia ona sukaldaritza lantzearena, janaria prestatzeko gogoa pizteko. Aurtengo ikasturte bukaerako festaren bazkariaren prestaketa beraien kontura.

    ErantzunEzabatu

Argitaratu iruzkina

Beheko karratuan Iruzkina idatzi ondoren, identitate laukitxoan (Izena/URLa) aukeratu eta zure izena jarri. URL hutsik utzi eta (ARGITARATU).

Blog honetako argitalpen ezagunak

JANGELA

2021/2022 ikasturtean, Adunako eskolan jangelan bazkaltzen geratzen direnean ABENDUKO menua hau duzue. OHARRA: Noizean behin otorduren bat alda daiteke.

KEZKAMUXELAK

GURE PANPINTXO MAITAGARRIAK.

BERRITSU IRRATIA 4. emanaldia

Ugaitz, Eneko, Markel, Aiora, Asier, Peru C., Irati, Denis, Eñaut, Amaia eta Peru Sarasola izan dira 4. irratsaioa prestatu dutenak. Gure artera Miguel Angel Irazabalbeitia gure eskola egin zuen arkitektoa gonbidatu dugu. Elkarrizketaz gain beste hainbat txoko gustagarri ere izan ditugu: Eskolako zipriztinak, diskoen eskaintza, English corner, txisteak eta lehiaketa. Oso polita atera zaigu eta disfrutatu gure Berritsu irratiarekin!!!