Saltatu eta joan eduki nagusira

Aburuza sagardotegian

Ostegun arratsaldean Aburuza sagardotegira joan ginen.
Sagarrak bildu eta kopa, Saskia, kizkia eta abar zer diren eta nola ibiltzen diren ikasi genuen.
Sagar zukua eta sagardoaren prozesua nola egiten den ikusi ondoren muztio goxo goxoa edan genuen. Mila esker Aloña, Ibon eta Josu zuen sagardotegiaren prozesua erakusteagatik.
Egileak: Eñaut eta Denis.







Iruzkinak

Argitaratu iruzkina

Beheko karratuan Iruzkina idatzi ondoren, identitate laukitxoan (Izena/URLa) aukeratu eta zure izena jarri. URL hutsik utzi eta (ARGITARATU).

Blog honetako argitalpen ezagunak

JANGELA

2021/2022 ikasturtean, Adunako eskolan jangelan bazkaltzen geratzen direnean ABENDUKO menua hau duzue. OHARRA: Noizean behin otorduren bat alda daiteke.

BERRITSU IRRATIA 16.emanaldia

Gaurkoa izan da, ikasturte honetan egin dugun azken irratsaioa. Aiert, Julen, Ander, Markel, Alaitz, Lander, Ibai eta Amaiari egokitu zaigu gaur irratsaioa egitea. Bixente Gaorostidi bertsolariari egin diogu elkarrizketa. Gainera, gaur zozketa egin dugu eta horren aitzakian lehiaketan parte hartu dutenen arteko zozketen irabazleak zeintzuk diren ere esan ditugu. Gabonei zuzendutako irratsaioa izan da gaurkoa. Entzun ea gustatzen zaizuen!!! Bixente Gorostidi eta ikasleak

Iturraran parketxea

Kaixo, guztioi: Oporrak hartu aurretik Aia herriko Iturraran parketxera egin genuen bisita. Koala gelakoek ogi goxoa egiteko aukera izan zuten, eta Euskogelakoek, aldiz, Pagoetatik ibilbide polita egiteko aukera izan zuten. Hemen argazki bat eta bideotxo bat ikusteko aukera duzue. Hala ere, argazki gehiago ikusi nahi badituzue, eskolako Webgune berrian aurkituko dituzue. Dena den, jakinarazi nahi dizuegu, horiek ikus ahal izateko erabiltzaile eta pasahitz bat behar dela, eta webgune horretan bertan dagoen eskaera-formularioa betez eska ditzakezuela.