Ostegun arratsaldean Aburuza sagardotegira joan ginen.
Sagarrak bildu eta kopa, Saskia, kizkia eta abar zer diren eta nola ibiltzen diren ikasi genuen.
Sagar zukua eta sagardoaren prozesua nola egiten den ikusi ondoren muztio goxo goxoa edan genuen. Mila esker Aloña, Ibon eta Josu zuen sagardotegiaren prozesua erakusteagatik.
Egileak: Eñaut eta Denis.
Sagarrak bildu eta kopa, Saskia, kizkia eta abar zer diren eta nola ibiltzen diren ikasi genuen.
Sagar zukua eta sagardoaren prozesua nola egiten den ikusi ondoren muztio goxo goxoa edan genuen. Mila esker Aloña, Ibon eta Josu zuen sagardotegiaren prozesua erakusteagatik.
Egileak: Eñaut eta Denis.
Mmmmmmm ze goxoa sagardoa goxoa!!!
ErantzunEzabatuThe cider was very sweet!!
ErantzunEzabatuVery good.
ErantzunEzabatu