Saltatu eta joan eduki nagusira

Flana

Flana
OSAGAIAK:

1 l esne osoa
6 arraultza
4 koiarakada azukre
kanala txotxa bat
limoi azal zati bat


NOLA EGIN:

Ontzi batera bota esnea, azukrea, kanela eta limoi azala eta 5 minitu utzi irakiten. ondoten limoi azala eta kanela kendu. 
Irakiten dagoen bitartean artu beste ontzi bat eta bertan arraultzak irabiatu.
Gero arraultzeko ontzira berotutako esnea bota eta ondo nahastu. Ondoren ontzi txikietan banatu.


LABEA:

160º
30 minutuz
baina labean (baño marian) jarri behar da, orrek esan nahi du bandejan ur pixka bat bota behar dela.





Eñaut

Aburuza

Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

KEZKAMUXELAK

GURE PANPINTXO MAITAGARRIAK.

BERRITSU IRRATIA 4. emanaldia

Ugaitz, Eneko, Markel, Aiora, Asier, Peru C., Irati, Denis, Eñaut, Amaia eta Peru Sarasola izan dira 4. irratsaioa prestatu dutenak. Gure artera Miguel Angel Irazabalbeitia gure eskola egin zuen arkitektoa gonbidatu dugu. Elkarrizketaz gain beste hainbat txoko gustagarri ere izan ditugu: Eskolako zipriztinak, diskoen eskaintza, English corner, txisteak eta lehiaketa. Oso polita atera zaigu eta disfrutatu gure Berritsu irratiarekin!!!

BA AL DAKIZU NOLA DEITZEN DIREN?

AURREKO ARRATSALDEAN HONAKO FRUITU HAUEK BILDU GENITUEN; GAZTAINAK ETA INTXAURRAK. JAKINGO AL ZENUKE ESATEN NOLA IZENA DUTEN FRUITU HAUEN KANPOKO AZALEK?   HURRENGO ASTEAN ERANTZUNAK EMANGO DIZKIZUGU.   KAIXO LAGUNOK: AURREKO ASTEAN AGINDU BEZALA, HEMENTXE GAUDE ERANTZUNAK EMATEKO PREST! GAZTAINARENA MORKOTSA DA ETA INTXAURRARENA ZOKOTENA. GOZATU UDAZKENEAN FRUITU GOXO HAUEKIN!