Saltatu eta joan eduki nagusira

Flana

Flana
OSAGAIAK:

1 l esne osoa
6 arraultza
4 koiarakada azukre
kanala txotxa bat
limoi azal zati bat


NOLA EGIN:

Ontzi batera bota esnea, azukrea, kanela eta limoi azala eta 5 minitu utzi irakiten. ondoten limoi azala eta kanela kendu. 
Irakiten dagoen bitartean artu beste ontzi bat eta bertan arraultzak irabiatu.
Gero arraultzeko ontzira berotutako esnea bota eta ondo nahastu. Ondoren ontzi txikietan banatu.


LABEA:

160º
30 minutuz
baina labean (baño marian) jarri behar da, orrek esan nahi du bandejan ur pixka bat bota behar dela.





Eñaut

Aburuza

Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

JANGELA

2021/2022 ikasturtean, Adunako eskolan jangelan bazkaltzen geratzen direnean ABENDUKO menua hau duzue. OHARRA: Noizean behin otorduren bat alda daiteke.

BERRITSU IRRATIA 16.emanaldia

Gaurkoa izan da, ikasturte honetan egin dugun azken irratsaioa. Aiert, Julen, Ander, Markel, Alaitz, Lander, Ibai eta Amaiari egokitu zaigu gaur irratsaioa egitea. Bixente Gaorostidi bertsolariari egin diogu elkarrizketa. Gainera, gaur zozketa egin dugu eta horren aitzakian lehiaketan parte hartu dutenen arteko zozketen irabazleak zeintzuk diren ere esan ditugu. Gabonei zuzendutako irratsaioa izan da gaurkoa. Entzun ea gustatzen zaizuen!!! Bixente Gorostidi eta ikasleak

KEZKAMUXELAK

GURE PANPINTXO MAITAGARRIAK.