Saltatu eta joan eduki nagusira

Platano eta txokolatezko gailetak

Ikasi nahi al duzue nola egiten diren platano eta txokolatezko gailetak? Hodei eta Aimarrek ederki dakite! Eskerrik asko gurekin errezeta partekatzeagatik!

Osagaiak
3 platano zanpatu
2 katilu txiki irin
½ sobre legami
¼ katillu txiki “maizena”
2 arrautz
1 katilu txiki azukre
125gr gurin
Gatz pixka bat

Nola prestatu:
Hasteko, gurina eta azukrea nahastu. Arrautzak gehitu.
Ondoren, irina, maizena, legamia eta gatza nahastu eta aurreko nahasketari gehitu.
Azkenik, platanoa nahastu.
Labean sartu 190 gradutan 12 minutuz.


190ºC 10-12 minutuz.

GOXO GOXOAK!!





Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

KEZKAMUXELAK

GURE PANPINTXO MAITAGARRIAK.

BERRITSU IRRATIA 4. emanaldia

Ugaitz, Eneko, Markel, Aiora, Asier, Peru C., Irati, Denis, Eñaut, Amaia eta Peru Sarasola izan dira 4. irratsaioa prestatu dutenak. Gure artera Miguel Angel Irazabalbeitia gure eskola egin zuen arkitektoa gonbidatu dugu. Elkarrizketaz gain beste hainbat txoko gustagarri ere izan ditugu: Eskolako zipriztinak, diskoen eskaintza, English corner, txisteak eta lehiaketa. Oso polita atera zaigu eta disfrutatu gure Berritsu irratiarekin!!!

BA AL DAKIZU NOLA DEITZEN DIREN?

AURREKO ARRATSALDEAN HONAKO FRUITU HAUEK BILDU GENITUEN; GAZTAINAK ETA INTXAURRAK. JAKINGO AL ZENUKE ESATEN NOLA IZENA DUTEN FRUITU HAUEN KANPOKO AZALEK?   HURRENGO ASTEAN ERANTZUNAK EMANGO DIZKIZUGU.   KAIXO LAGUNOK: AURREKO ASTEAN AGINDU BEZALA, HEMENTXE GAUDE ERANTZUNAK EMATEKO PREST! GAZTAINARENA MORKOTSA DA ETA INTXAURRARENA ZOKOTENA. GOZATU UDAZKENEAN FRUITU GOXO HAUEKIN!