Saltatu eta joan eduki nagusira

Krepak

Krepak


Osagaiak krepak egiteko:
  • 125gramo irin.
  • 250ml esne.
  • 5gramo azukre
  • Mantekilla kutxarikada bat.
  • 2 arrautz
  • 50gramo mantekila
  • Gatz piska bat.


 Osagaiak txokolatearen saltsa egiteko:
  • 75 gramo txokolatea
  • 100ml esnea


Nola egiten da?
Bol haundi batean nahastu irina, esnea, azukrea, gatza eta arraultzak.
Ondoren, mantekilla urtu eta dena ongi nahastu. 
Krepak zartaginan egiten dira borobil forma emanda eta aldez aurretik gurin
pixka batekin igurtziz ez itsasteko.
Saltsa egiteko lehenengo txokolatea urtu eta ondoren esnearekin nahastu. 


ON EGIN
Markel Aburuza


Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

KEZKAMUXELAK

GURE PANPINTXO MAITAGARRIAK.

BERRITSU IRRATIA 4. emanaldia

Ugaitz, Eneko, Markel, Aiora, Asier, Peru C., Irati, Denis, Eñaut, Amaia eta Peru Sarasola izan dira 4. irratsaioa prestatu dutenak. Gure artera Miguel Angel Irazabalbeitia gure eskola egin zuen arkitektoa gonbidatu dugu. Elkarrizketaz gain beste hainbat txoko gustagarri ere izan ditugu: Eskolako zipriztinak, diskoen eskaintza, English corner, txisteak eta lehiaketa. Oso polita atera zaigu eta disfrutatu gure Berritsu irratiarekin!!!

BERRITSU IRRATIA 5. emanaldia

Bihar euskararen eguna da, eta gaurko irratsaioan aipamen berezia eman diogu euskarari. Gaurkoan Janne Haba eta Monika Sanchez gurasoak elkarrizketatu ditugu eta oso gustura egon gara beraiekin berriketan. Mila esker gure irratira etortzeagatik!!! Julen, Izar, Nahia, Jakes, Joanes, Izaro, Amaia, Aiert, Jone eta Peru izan dira irratsaio hau prestatu duten artistak. Oso polita atera zaigula uste dugu. Ea gustatzen zaizuen?