Saltatu eta joan eduki nagusira

Krepak

Krepak


Osagaiak krepak egiteko:
  • 125gramo irin.
  • 250ml esne.
  • 5gramo azukre
  • Mantekilla kutxarikada bat.
  • 2 arrautz
  • 50gramo mantekila
  • Gatz piska bat.


 Osagaiak txokolatearen saltsa egiteko:
  • 75 gramo txokolatea
  • 100ml esnea


Nola egiten da?
Bol haundi batean nahastu irina, esnea, azukrea, gatza eta arraultzak.
Ondoren, mantekilla urtu eta dena ongi nahastu. 
Krepak zartaginan egiten dira borobil forma emanda eta aldez aurretik gurin
pixka batekin igurtziz ez itsasteko.
Saltsa egiteko lehenengo txokolatea urtu eta ondoren esnearekin nahastu. 


ON EGIN
Markel Aburuza


Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

JANGELA

2021/2022 ikasturtean, Adunako eskolan jangelan bazkaltzen geratzen direnean ABENDUKO menua hau duzue. OHARRA: Noizean behin otorduren bat alda daiteke.

BERRITSU IRRATIA 16.emanaldia

Gaurkoa izan da, ikasturte honetan egin dugun azken irratsaioa. Aiert, Julen, Ander, Markel, Alaitz, Lander, Ibai eta Amaiari egokitu zaigu gaur irratsaioa egitea. Bixente Gaorostidi bertsolariari egin diogu elkarrizketa. Gainera, gaur zozketa egin dugu eta horren aitzakian lehiaketan parte hartu dutenen arteko zozketen irabazleak zeintzuk diren ere esan ditugu. Gabonei zuzendutako irratsaioa izan da gaurkoa. Entzun ea gustatzen zaizuen!!! Bixente Gorostidi eta ikasleak

Iturraran parketxea

Kaixo, guztioi: Oporrak hartu aurretik Aia herriko Iturraran parketxera egin genuen bisita. Koala gelakoek ogi goxoa egiteko aukera izan zuten, eta Euskogelakoek, aldiz, Pagoetatik ibilbide polita egiteko aukera izan zuten. Hemen argazki bat eta bideotxo bat ikusteko aukera duzue. Hala ere, argazki gehiago ikusi nahi badituzue, eskolako Webgune berrian aurkituko dituzue. Dena den, jakinarazi nahi dizuegu, horiek ikus ahal izateko erabiltzaile eta pasahitz bat behar dela, eta webgune horretan bertan dagoen eskaera-formularioa betez eska ditzakezuela.